Hiszünk abban, hogy az élet nemcsak fekete és fehér. Persze vannak nehéz szituációk és helyzetek minden család vagy pár életében, de most gondoltunk egy merészet...

bean család.jpg

Várjuk azoknak a sikertörténetét, akik igenis megoldották a megoldhatatlannak tűnőt is. Akik megtalálták annak megoldókulcsát, hogyan lehet a hullámvölgyből feltörni, és most ott vannak a hullámhegy tetején. Boldogok, sikeresek és szívesen elmesélnék, velük mi és hogyan történt. Hátha akad olyan az olvasóink között, akik vagy erőt vagy tanácsot nyernek a különböző történetekből. 

Osszák meg velünk élményeiket, olyan sokan vannak, akiknek egy ilyet élmény lendületet és elhatározást adhat, hogy talán minden problémára van valami megoldás.

A mások számára is megosztható történeteket ide várjuk: info@origomed.hu

A beküldött történeteket névvel vagy név nélkül közzétesszük blogunkban.

Köszönjük!

Az Origomed Csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://mintacsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr254763354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása